Ajakirjanikud otse-eetris: uued tulijad löövad seisva poliitõhu liikvele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikud leidsid, et kesklinna valimisjaoskonna kolimine bussijaama on igati õigustatud tegu: liigub seal ju kõige enam inimesi.
Ajakirjanikud leidsid, et kesklinna valimisjaoskonna kolimine bussijaama on igati õigustatud tegu: liigub seal ju kõige enam inimesi. Foto: Mailiis Ollino

Sellenädalases Pärnu Postimehe ja Tre Raadio ühissaates “Aktuaalne Pärnumaal” võeti ette riigikogu valimistel siinsest ringkonnast Toompeale pürgijad.

Lehe arvamustoimetaja Kalev Vilgats tõi esile, et suur osa sel korral Pärnumaal kandideerijaist astuvad valimistulle esimest korda. Vilgats avaldas lootust, et uued püünele tulnud erakonnad löövad liikuma pikalt paigal seisnud poliitõhu.

Pärnu Postimehe peatoimetaja Siiri Erala arvas, et uustulnukaid tuleb nime kirjapaneku eest tunnustada, kuid nüüd võiks alata kampaania tegemine, kandidaadile oluliste teemade esiletoomine, seisukohtade selgitamine.

Positiivsena märkisid Regina Jaaksoni juhitud saates osalenud ajakirjanikud ära Pärnu kesklinna valimisjaoskonna kolimise bussijaama. Et kodanikud tuleksid valima, peab toiming olema võimalik seal, kus inimesi kõige enam liigub.

“Aktuaalne Pärnumaal” on eetris reedeti kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles