Galerii: noorte vabaajakeskus on noorukeid innustanud kümme aastat

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Minu töös tuleb ette palju paberimajandust ja numbreid,” rääkis Pärnu noorte vabaajakeskuse juhataja Annely Reile oma kõnes. “Kuid ka koos noorte ja personaliga tegeleme matemaatikaga.” Vabaajakeskuses liidetakse inimesi, liidetakse ja lahutatakse teisi noortekeskusi, korrutatakse personali ja jagatakse suurt südant. See valem on hea, võtmaks kokku viimast möödunud kümmet ja tulevasi loodetavasti kümneid aastaid.

Piduehteis noortekeskuses valitses keskpäevaks elev meeleolu, ruumid olid täidetud koogilõhna ja külalistega, kelleta noortekeskus ei oleks just selline, nagu see praegu on. Tänupeol esinesid noortekeskuse oma noor Karita Üksvärav, Sibyl Vane'i eeslaulja Helena Randlaht, kes ühtlasi on Audru noortekeskuse noorsootöötaja.

Õnnitlused ja linnapea Romek Kosenkraniuse allkirjaga tänukirja andis üle Marko Šorin, kes naljatas: “Ükskõik kui vanaks noortekeskus saab, see jääb alati noortekeskuseks, mitte ei saa vanuse tõttu vanadekoduks.” Personali silmis võis märgata pildimeenutusi vaadates õnnepisarat, sest noorsootöö on elustiil ja vabaajakeskus on väga suur osa neist endist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles