Busside sarjamine kogub meedias hoogu

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nr 40 busside kvaliteedi, töökindluse ja liinihäirete kohta on jaanuaris laekunud väga palju kaebusi ühistranspordikeskusele, kuid tihti jäävad kaebajad anonüümseteks.
Nr 40 busside kvaliteedi, töökindluse ja liinihäirete kohta on jaanuaris laekunud väga palju kaebusi ühistranspordikeskusele, kuid tihti jäävad kaebajad anonüümseteks. Foto: Urmas Luik

Facebooki lehel “Märgatud24 Pärnus” on taas ilmunud mitu linna ühistransporti käsitlevat kirjutist. Ja taas on esikohal liini number 40 kriitika.

“Tahaksin tänada noormeest, kes esmaspäeval kell 18.25 bussis nr 40 appi tōttas,” kirjutab üks sotsiaalmeediale omaselt anonüümne autor. “Nimelt aitas vanaema lapselapse bussi ja hakkas ise järele astuma, kui bussijuht uksed kinni pani, jättes viieaastase tüdruku ihuüksi bussi ja vanaema kinnise bussiukse ette. Aitäh abi eest! Ilma selleta poleks üks väike neiu ja šokis vanaema sellest situatsioonist ilmselt nii õnnelikult pääsenud.”

Kirjutaja ei täpsustanud, milles noormehe abi õieti seisnes või kuidas bussijuht lõpuks olukorra lahendas.

“Eile tegi nr 40 bussi juht vahva tembu,” jutustab teine. “Inimesed kõndisid bussi peale, kui juht pani uksed kinni, kuigi inimesed polnud veel peal. Kas tõesti peab filmima hakkama alati, kui bussi peale lähed?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles