Ajakirjanikud otse-eetris: Steineri aeda ehitame lumelinnaku!

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikud otse-eetris kõnelesid lumeuputusest Pärnus.
Ajakirjanikud otse-eetris kõnelesid lumeuputusest Pärnus. Foto: Urmas Luik

Sellenädalases Pärnu Postimehe ja Tre Raadio ühissaates “Aktuaalne Pärnumaal” leidsid ajakirjanikud Siiri Erala, Regina Jaakson ja Tõnu Kann, et lumisest talvest tasub rõõmu tunda hoolimata sellest, et lume lükkamine linnatänavail käib sahameestele endist viisi üle jõu ja lumevallid ristmikel kasvavad allameetrimeestele ohtlikult üle pea.

Erala arvates võiks puhast lund linnas mõnda kohta tänavatelt juurdegi tuua. Steineri aeda näiteks. Ja ehitada seal lastele uhke lumelinnak.

Saates tunti kaasa linnaliinile nr 40, mille kohta on jaanuris sõitjatelt laekunud ühistranspordikeskusele tavatult palju kaebusi: bussid on vanad, kipuvad talvetingimustes üles ütlema ja juhtidel on raskusi sõidugraafikus püsimisega.

Lõppeks tutvustas Erala laupäeval Pärnu Postimehe veebiväljaandes vaataja ette jõudvat valimissaadet, kus debateerisid riigikokku kolm ajakirjanikutaustaga pürgijat: Ela Tomson, Toomas Alatalu ja Krister Kivi.

“Aktuaalne Pärnumaal” on eetris reedeti kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles