Pärnu otsib tühistatud Weekendile ja Augustiunetusele asendust (4)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allakäinud Weekend Festivali Pärnus enam ei tule. Mõne siia samuti palju rahvast meelitada võiva ürituse korraldaja on linnavalitsuses maad kuulanud, aga kas ja millal mõni suurüritus siin toimub, pole veel teada.
Allakäinud Weekend Festivali Pärnus enam ei tule. Mõne siia samuti palju rahvast meelitada võiva ürituse korraldaja on linnavalitsuses maad kuulanud, aga kas ja millal mõni suurüritus siin toimub, pole veel teada. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik ei vasta otsesõnu, kuivõrd kannab linn kahju, kuna tänavu augustis jääb ära kaks populaarset üritust: Weekend ja Augustiunetus. Ent Aavik ei nõustu nendega, kes kahtlesid, kas Pärnu ettevõtted Weekendi pealt kasu lõikasid.

Weekendi ja Augustiunetust ei tule, ent linn on alustanud läbirääkimisi mitme uue ürituse korraldajatega. 26.–27. juulil toimub Rannapargis naudingufestival Tunne. Lavale astuvad muusikud, tantsijad, luuletajad ja mõne muu kunstiliigi viljelejad.

Täpne ajakava ei ole Aaviku andmeil veel paigas, aga töö programmiga käib. “Oma esinemise on kinnitanud Tartu bänd Von Dorpat, Läti superstaar Rihards Berzins, Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand. Samuti Pärnu ansamblid ja tantsukoolid. Festival hõlmab ka lastehommikut oma programmiga ja toitlustajaid,” nimetas abilinnapea.

12.–13. juulil on plaanis tänavaartistide festival Walk, mis toimub peaasjalikult Pärnu kesklinnas Rüütli ja Pühavaimu tänaval, Jakobsoni ja Lastepargis. Kahe festivalipäeva sisse on mahutatud muusikud, tantsijad, kunstnikud, näitlejad, žongleerijad, elavskulptuurid. Vabaõhuüritusele pääseb piletita.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles