Niidupargis koitis lõpetajatele lilleline päev

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse juuksuri eriala lõpetavad (vasakult) Martin Jürgenson, Riiko Kojoni ja Reymo Rebane, kelle ees kooli juuksurisalongis istuvad metsakasvatajad Terje Prisk ja Inga Kaldvee.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse juuksuri eriala lõpetavad (vasakult) Martin Jürgenson, Riiko Kojoni ja Reymo Rebane, kelle ees kooli juuksurisalongis istuvad metsakasvatajad Terje Prisk ja Inga Kaldvee. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) saavad täna kutsetunnistuse juuksuri eriala lõpetajate hulgas kolm noormeest, kes teevad ajalugu, sest 20 aastat tagasi anti koolis sama eriala lõputunnistus samuti kolmele noormehele.

Riigihümn kõlab ja PKHK direktor Riina Müürsepp peab täna Niidupargis kooli saalis kõne 33 talvisele lõpetajale, kelle hulgas on 14 juuksurit, kuus metsakasvatajat, kaks puidupingioperaatorit ja 11 müüjat-klienditeenindajat. Kokku 33 kutse omandajat, kellest pool õppis eriala töökohapõhiselt.

Lillelise päeva eel vestlesime kooli õppesalongis oma kutsumuse juuksurina leidnud Riiko Kojoni, Reymo Rebase ja Martin Jürgensoniga ning töö kõrvalt metsakasvatuse eriala lõpetavate Terje Priski ja Inga Kaldveega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles