Lottemaa valib laupäeval näitlejaid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusele Lottemaa osatäitjate konkursile tuli ligikaudu 100 kandidaati.
Mullusele Lottemaa osatäitjate konkursile tuli ligikaudu 100 kandidaati. Foto: Urmas Luik

Sel laupäeval toimub Lottemaa teemapargis suvehooaja näitlejate avalik osatäitjate valimine, kuhu tänavu oodatakse nii eesti kui vene emakeelega noori.

Teemapark valib välja kümme näitlejat, kes muu hulgas hakkavad kehastama filmis „Lotte ja kadunud lohed“ kohatud uusi tegelaskujusid nagu Lotte väike õde Roosi.

Lottemaa programmijuhi Hana Kivi sõnutsi otsitakse vähemalt 16aastasi noori, kes soovivad veeta põneva ja loomingulise töösuve, pühendudes Eesti laste populaarseima muinasjutu etendamisele kaunis mereäärses kogu pere teemapargis.

„Arvatavasti nõustub iga Lottemaa külaline, et suvel ei käi pargis tööl näitlejad, vaid Leiutajatekülas elavadki muinasjututegelased. Seesugust pühendumist ja suhtumist ootamegi oma kandidaatidelt,“ rääkis Kivi eelseisvast konkursist.

Tänavu ulatub Lottemaa näitlejate arv 60ni, kellest iga päev toimetab kohapeal 27. Kuna peale uute Janno Põldma kirjutatud näitemängude on teemapargi programmis venekeelsed etendused, on casting’ule oodatud vene emakeelega nooredki.

Näitlejad valib välja kuueliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Lottemaa üks autoritest Janno Põldma, teemapargi programmijuht Hana Kivi, tegevjuht Margit Toodu ja näitlejad eelmistest hooaegadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles