Vändra tarbijate ühistu ehitab kopsaka laenu toel Paikusele uue kaupluse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal avati Konsumi kauplus Tammistes, peagi saab sama keti poe Paikuse rahvas.
Eelmisel aastal avati Konsumi kauplus Tammistes, peagi saab sama keti poe Paikuse rahvas. Foto: Urmas Luik

SEB pank finantseeris osaühingut Vändra Investeeringud Paikusele Konsumi kaupluse ehitamiseks 1,65 miljoni euroga.

“Hoolimata suurest kogukonnast ei ole Paikusel siiani toidupoodi ja kohalikud elanikud on juba pikisilmi oodanud kodukohapoodi, kus ostud saaks teha kiirelt ja mugavalt,” sõnas Vändra Investeeringute juhatuse liige Gersti Kont.

“Vändra tarbijate ühistu on pikaajaline SEB klient ja meil on hea meel toetada koostööpartnerit tema äri laiendamisel. Oluline boonus on siinkohal see, et investeeringuga edendame kohaliku kogukonna elu, elavdame kaubandust ja toome Paikuse elanikele esmatarbekauba lähemale,” kommenteeris finantseeringut SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen. “Paikusele toob uus pood juurde töökohti ja uue nüüdisaegse keskuse.”

Vändra Investeeringud ja Vändra tarbijate ühistu moodustavad grupi. Vändra Investeeringud on Vändra tarbijate ühistu vara-ettevõte. 84 töötajaga Vändra tarbijate ühistule kuulub Pärnumaal kümme kauplust: kuus Konsumi ja kolm A&O ketti kuuluvat toidu- ja esmatarvete poodi ja üks tööstuskauba pood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles