Sundseis pani Atko osaliselt tasuta teenust pakkuma

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Atko Bussiliinidel ei jäänud muud üle kui kiiresti reageerida ja käima panna asendusbussid. Nii sattus liinile sõiduk, mida muidu on kasutatud tasuta transpordiks Kaubamajakasse.
AS Atko Bussiliinidel ei jäänud muud üle kui kiiresti reageerida ja käima panna asendusbussid. Nii sattus liinile sõiduk, mida muidu on kasutatud tasuta transpordiks Kaubamajakasse. Foto: Karl Hütt

Eelmisel nädalal kõrvaldati liinilt viis Atko firma number 40 bussi, mis sõidavad Sindi, Pärnu ja Sauga vahet. Nende tehniline seisukord ei vastanud nõuetele.

Need ühissõidukid asendati kiiresti mitme eriilmelise ja eri suuruses asendusbussiga, millest üks punast värvi masin kannab külgedel kirja “Tasuta sõit”, samuti puuduvad bussis validaatorid. Seetõttu ongi sõitjail tekkinud segadus, kas sellega on võimalik priilt sõita, samal ajal kui teistel sama liini bussidel peab pileti ostma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles