Sarikelm lõi tuttaval hambad välja

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Sten Kõvatoomas on spetsialiseerunud kelmustele, on ta sedapuhku kohtus vägivallatsemise eest.
Ehkki Sten Kõvatoomas on spetsialiseerunud kelmustele, on ta sedapuhku kohtus vägivallatsemise eest. Foto: Mailiis Ollino

Mullu aasta esimestel päevadel kutsus sarikelmikuulsusega Pärnu mees Sugari ööklubisse oma sünnipäevapeole Belgias Antwerpenis elava Mattivi. Tegemist on noore elektroonilist tantsumuusikat viljeleva muusikaprodutsendiga, kelle kodanikunimi on Matthias Vermeiren.

Kui Mattiv Pärnusse saabus, ei olnud võõrustajat teda kohapeal tervitamas. Kui korraldaja lõpuks peole jõudis, oli ta artisti ja nii mõne teisegi tunnistaja sõnutsi väga purjus. Belgiast kohale tulnud esineja tervitamise asemel läks mees hoopis kaklema. Kõik toimus muusiku silme all.

Kõigepealt virutas kiskleja ohvrile rusikaga näkku. Kannatanu haaras lööja rahustamiseks tema õlgadest. Peksja mahajahtumise asemel tabas ohvrit aga veel üks rusikalöök, misjärel ta läks terrassile. Kakleja järgnes talle ja jätkas sealt, kus pooleli jäi. Pärast lõuga tabanud viimast rusikahoopi tundis kannatanu, kuidas hammas suust kukkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles