Lõviklubi otsib maailmaparandaja stipendiumi kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula lõviklubi hakkab taas välja jagama maailmaparandaja stipendiume, mis on mõeldud Pärnumaa koolinoortele ja õpetajatele.
Pärnu Koidula lõviklubi hakkab taas välja jagama maailmaparandaja stipendiume, mis on mõeldud Pärnumaa koolinoortele ja õpetajatele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnu Koidula lõviklubi hakkab taas välja jagama maailmaparandaja stipendiume, mis on mõeldud Pärnumaa koolinoortele ja õpetajatele, ning kutsub üles esitama tunnustust väärt kandidaate.

Stipendiumi antakse välja neljas kategoorias: tunnustatakse põhikooliastme koolinoort (või koolinoorte rühma), põhikooli õpetajat-klassijuhatajat, lasteaiaõpetajat ja huvikooli õpetajat. Ühe toetuse suurus on 200 eurot ja neid antakse välja antakse kuni viis.

Kandidaatide esitamise vorm on vaba, oluline on tehtut hästi kirjeldada ja kandidatuuri põhjendada. Esildisi oodatakse 9. maini.

Esitajad võivad olla Pärnumaa koolid, lasteaiad, huvikoolid, kodanikuühendused, kaasõpilased, lapsevanemad ja kõik maakonna elanikud.

Koidula lõviklubi on pühendunud Pärnu laste ja noortega seotud heategevusele. Viimastel aastatel on eri ettevõtmistega kogutud rahaga toetatud Pärnu Päikese kooli, Maarjakodu ja ühekordsete projektide tulemusel abivajavaid lapsi.

2012. aasta kevadel tegid klubi liikmed otsuse panustada osa heategevusmüükidel teenitud tulust stipendiumidesse, millega tunnustada Pärnu koolinoori ja õpetajaid. 2015. aasta kevadest otsustas klubi välja anda veel ühe stipendiumi, et tunnustada lasteaiaõpetajat. 2017. aastast lisandus stipendiaatide nimistusse huvikooli õpetaja.

Alanud aastal otsustas klubi juhatus, et tunnustust väärivaid kandidaate saab esitada kogu Pärnumaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles