Varakult ärganud siil Oskar veetis talve hotellis   (2)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi okaskerad paistavad üsna sarnased, erineb Kaisa Vaigu kinnitusel nende iseloom väga. Näiteks ei ole tema juures elav suurem siil üldse seltsiv, vaid susiseb, väiksem aga pistab alati nina välja ja on rahulikum.
Kuigi okaskerad paistavad üsna sarnased, erineb Kaisa Vaigu kinnitusel nende iseloom väga. Näiteks ei ole tema juures elav suurem siil üldse seltsiv, vaid susiseb, väiksem aga pistab alati nina välja ja on rahulikum. Foto: Urmas Luik

Kablis Lepanina hotelli ümbruses valitseb märtsi keskpaigas veel vaikus ja võiks arvata, et selle õuel asuvad kämpingumajad on suviste turistide ootel. Ühes paljudest majakestest askeldas aga Pärnu linnast pärit siil Oskar.

Kuigi enamik siile magas siis veel õndsat talveund, vudis hotelli kõrval männimetsas lausa kaks vaprat okaskera, kes veidi vastumeelselt ja nohisedes poseerisid fotograafile.

Need siilid olid liiga vara talveunest virgunud isendid, kelle eest kannab hoolt Eesti metsloomaühingu Pärnumaa piirkonnajuht Kaisa Vaik, kes ühtlasi juhib Lepanina hotelli.

Üks loomadest elab kämpingumajas ja teisele eraldas Vaik kodus osa vannitoast. Sindist ja Pärnust leitud tegelased on omavahel tutvust teinud vaid põgusalt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles