Kuldpulmapaarid kohtusid austuspäeval

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldpulmapaaride austamispäeval olid kuldsete paaride hulgas ka Leili ja Mati Tali Häädemeestelt.
Kuldpulmapaaride austamispäeval olid kuldsete paaride hulgas ka Leili ja Mati Tali Häädemeestelt. Foto: Ants Liigus

Pärnu maavalitsus austas teise advendi künnisel tavakohasel pidulikul vastuvõtul kuldpulmapaare, eile oli kohale palutud 15 ennast varem kirja andnud paari.

Maavalitsuse rahvastikutoimingute talituse juhataja Liis Rausk ütles, et seekordsel 14. austamispäeval ongi vaid 50 aastat koos elanud kuldsed paarid ega ühtegi briljant- ega teemantpaari nagu varasematel aastatel.

Kuldpaaridele kõnelesid Liis Rausk ja rahvastikutoimingute talituse spetsialist Kristina Jürissoo.

Maavanem Andres Metsoja andis igale paarile üle nimelise kingituse ja maasekretär Rita Kosenkranius ulatas kuldpruutidele lillekimbu.

Austusväärse pika kooseluga abikaasasid õnnistas Pärnu praost Enn Auksmann.

Muusikalist meeleolu lisas Ahto Juhkam, kelle pillimängu saatel keerutasid paarid pidukõnede järel jalga. Kuldpaaridele küpsetasid tordi restorani Postipoiss kondiitrid.

Rausk mainis, et on neidki kuldseid paare, kes endises mõistes perekonnaseisuosakonnas on käinud päeval, kui möödus 50 aastat nende kooselu algusest, ja palunud sellest tähtsast sündmusest osa saama oma lähedasedki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles