Pildid: linn koristab Vana-Pärnu metsaparki tekkinud prügihunniku paari nädala jooksul

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe lugeja andis lehetoimetusele teada Vana-Pärnu metsaparki tekkinud prügihunnikust, kuhu on poetatud ehitusjäätmeid, vana mööblit ja muud olmeprahti. Teataja tundis huvi, kas nii see nüüd jääbki või koristab keegi selle sealt ära.

Pärnu linnavalitsuse heakorraspetsialist Piret Unn käis täna asja uurimas ja selgitas välja, et praht on ladustatud linnamaale. “Meie eesmärk on saada linnaruum puhtaks. Julgustan linnakodanikke teada andma sellistest prügistatud kohtadest,” märkis ta.

Linnavalitsus loodab Vana-Pärnusse tekkinud prahihunniku paari nädala jooksul likvideerida, kuid mõistagi peetakse sellist prügistamist laiduväärseks teoks.

Kuna mainitud kohas oli näha, et seal oli hiljuti põletatud oksi ja muud prahti, pidas Unn vajalikuks meelde tuletada, et aia- ega haljastusjäätmeid ei tohi Pärnus põletada. Selle tarvis saab tellida Ragn-Sellsi prügiauto, kes biolagunevatesse kottidesse pandud haljastusjäätmed tasuta ära viib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles