Parkimist keelavad märgid tekitavad parklates segadust (2)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kuigi Kesklinna silla mõlemal pool parklas on parkimist keelavad märgid, jäetakse endiselt oma auto just sinna.
Kuigi Kesklinna silla mõlemal pool parklas on parkimist keelavad märgid, jäetakse endiselt oma auto just sinna. Foto: Karl Hütt

Pärnu Kesklinna silla mõlemas otsas parklas on väljas parkimist ja peatumist keelavad märgid, mis on tekitanud juhtides segadust.

TREV2 projektijuhi Andres Kogeri sõnutsi peitub märkide paigaldamise põhjus koristustöödes ja parkimiskeeld kehtib sellel poolel, kuhu märk on paigaldatud. 

Kui kaua parklates selline keeld kehtib, ei osanud Koger täpselt öelda. “Kuni autojuhid on liikluskorraldust täitnud ja on võimalik koristustöid teha,” sõnas ta. Koger lisas, et kohustust selgitavat lisatahvlit ei paigaldata ja mootorsõidukijuhid peavad siiski märgiga arvestama.

Kogeri arvates võib aga üks segaduse tekkimise põhjusi seisneda selles, et märke on omavoliliselt liigutatud. “Liikluskorraldusvahendeid ei tohi inimesed ise liigutada ega paigaldada teistesse kohtadesse,” manitses ta. 

Hiljuti paigaldati samasugused liikluskorraldusvahendid ka Suur- ja Väike-Kuke tänavale, kus samuti tehti koristustöid. Need märgid võetakse täna maha.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles