President väisab Saarde valda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid Foto: Remo Tõnismäe

President Kersti Kaljulaid külastab kolmapäeval Saarde valda, kus istutab tamme 100 tamme salusse ja kohtub vallavolikogu liikmetega.

Presidendi ajakavas on tutvumine Surju hooldekoduga Videvik ja Kilingi-Nõmmes hiljuti avatud keraamikastuudoga Ateljee 46, kus toimetab ettevõtja, keraamik ja naiskodukaitsja Maarja Jalasto.

Tamme istutamise järel külastab president Väljakülas tegutsevat metsaveotraktorite valmistamise ja metsamasinate remondi firmat OÜ Metsis, mille omanik on Ivo Jürgenson. Metsise kaubamärgi all valmib kohalikele tööd andvas ettevõttes augustis 100. traktor.

Riigipea huvitub Tihemetsast ja selle spordihoonestki ja kohtub vallavanem Eiko Tammisti ja volikogu esimehe Kadri-Aija Viigiga vallakeskuses Kilingi-Nõmmes, kus vestlusringis osalevad rahvaesindajadki.

Päev varem tutvub president Mulgi vallaga.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles