Pärnu kesklinnas hakkab ahjusooja leiba saama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Randy (esiplaanil) ja Reini Villmann avavad oma pagariäri.
Randy (esiplaanil) ja Reini Villmann avavad oma pagariäri. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Järgmisel kolmapäeval avab Pärnus uksed Kala & Leib Pagar, kus vennad Reini ja Randy Villmann hakkavad müüma kohapeal küpsetatud sooja leiba.  

Leivaküpsetajad alustasid umbes kolm aastat tagasi kalavõikudega, mida algul pakuti sõpradele, siis sõprade sõpradele ja catering-teenusena. Peale seda hakati valmistama pätsileiba, mis nüüdseks jõudnud jaekettide müügilettidelegi. Nüüd avavad nad oma koduhoovis abihoones isikliku pagariäri

Tagasi üles