Võidupüha maraton mõjutab Pärnumaa teedel liikluskorraldust

Pärnu Postimees
Copy
Võidupüha maratoni start antakse Tori sõjameeste mälestuskiriku juures laupäeval kell 15.
Võidupüha maratoni start antakse Tori sõjameeste mälestuskiriku juures laupäeval kell 15. Foto: Urmas Luik

Laupäeval toimuv Pärnumaa võidupüha maraton mõjutab mitmel maakonna riigimaanteel ja Pärnu linnas liikluskorraldust ning seab kiiruspiirangud.

Pärnu kesklinnas muudetakse ajutiselt Rüütli ja Ringi tänava piirkonna liikluskorraldust. Suletud on Iseseisvuse väljaku kõrval Rüütli tänava lõik Aia ja Ringi tänava vahel, mida kasutatakse finišialana.

Samuti ei pääse autoga tulijad Hommiku tänavalt üle Rüütli tänava Koidula pargi poole. Parkimist keelavad märgid paigaldatakse Iseseisvuse väljaku ja Aia tänavaga külgnevale alale ning hotell Pärnu kõrvale Rüütli tänava lõigule, kus asub turismibusside peatus. Muudatused kehtivad kella 9st 21ni.

Muudatused liikluskorralduses võidupüha maratoni ajal.
Muudatused liikluskorralduses võidupüha maratoni ajal. Foto: Kahe Silla Klubi

Kella 14st 20ni on mitmel maakonna riigimaanteel liikluskorralduse muudatused ja seatud kiirusepiirangud.

Maraton stardib kell 15 Torist Eesti sõjameeste mälestuskiriku juurest ja mõjutab 13–15.10 Tori alevikus Pärnu–Tori maantee 20,7.–21,5. kilomeetril (stardiala) lühiajaliselt autoliiklust.

Veel on kõrgendatud tähelepanu all Tori–Rütavere tee, Urge–Sindi maanteelõik, Pärnu–Tori ja Sindi–Lodja–Silla teeületuskoht.

Muudatused liikluskorralduses võidupüha maratoni ajal.
Muudatused liikluskorralduses võidupüha maratoni ajal. Foto: Kahe Silla Klubi

Poolmaratoni lähe antakse kell 16.45 Paikuselt Reiu puhkekeskusest, esimesed maratoonarid jõuavad Pärnusse kella 17.30 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles