Politsei hoiatab võimalike petturite eest Tori vallas

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Politseile laekus nädala algul teade Tori valla Suigu elanikult, kes andis teada võimalikest petturitest.
Politseile laekus nädala algul teade Tori valla Suigu elanikult, kes andis teada võimalikest petturitest. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Tori valla noorsoo- ja piirkonnapolitsei sotsiaalmeedia lehele postitati, et politseile laekus nädala algul teade Tori valla Suigu elanikult, kes andis teada võimalikest petturitest.

“Teataja sõnul lähenes tema juurde hele Volkswagen Sharan, kus istusid sees meesterahvas ja naisterahvas. Meesterahvas on vene aktsendiga ja pakub müüa generaatorit,” kirjutati Tori valla noorsoo- ja piirkonnapolitsei sotsiaalmeedia lehel. Veel märgiti postituses, et teataja ütlust mööda on mitmele teiselegi Suigu elanikule sama toodet pakutud.

Politsei soovitab hoiduda kahtlastest tehingutest ja anda teada niisugustest juhtumitest hädaabinumbril 112 või piirkonnapolitseinikule. “Mida kiiremini info politseini jõuab, seda suurema tõenäosusega on võimalik isikud tuvastada ja kontrollida nende tegevusi,” märgiti postituses.

Kui midagi pakutakse käest kätte müügiks, soovitab politsei sellistest tehingutest hoiduda, kuna kauba päritolu on teadmata ja tegemist võib olla toote võltsinguga või hoopis varastatud tootega. Garantiid tõenäoliselt tootele ei anta.

Politsei soovitab elanikel lähedasi sellest teavitada, vältimaks pettuse ohvriks langemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles