Lepanina suve täidavad firmapäevad ja pulmad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
“Ehitasime kaarsilla laiemaks, sest sellel sõlmitakse abi­elusid,” rääkis Lepanina hotelli tegevjuht Kaisa Vaik.
“Ehitasime kaarsilla laiemaks, sest sellel sõlmitakse abi­elusid,” rääkis Lepanina hotelli tegevjuht Kaisa Vaik. Foto: Urmas Luik

Liivi lahe äärse pärlina särab purjelaevandusega kuulsaks saanud Kabli külas Lepanina hotell, mille valgustatud kaarsillal vahetavad abielusõlmijad sõrmuseid ja kus jäädvustavad enda kohalolekut suvekülalised. Hotelli tegevjuht Kaisa Vaik võtab kiirel pärastlõunal mõne minuti jutuajamise aega ning möönab, et pool juba möödaläinud kaunist suve on tal ja teenindajatel ­väga kiire olnud, kuid teine pool tuleb veel hõivatum.

“Kiiruse tõstavad üles suvepäevad, mis võtavad kogu nädalavahetuse. Meil on sel aastal 15–16 suvepäeva olnud: esimesed toimusid mai lõpus ja viimased tulevad augusti lõpus,” toob Vaik näite ja lisab, et Lepaninal on peetud tänavu kaheksa pulma ja neidki korraldatakse veel.

Hooajaks vajab seitsme hektari suurusel kinnistul laiuv hotellikompleks juurde hulga abikäsi, talveajal saadakse hakkama keskeltläbi kümne inimesega. Ei tea, mis valemiga, aga kõik kohad saavad suveks täidetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles