Lähipäevadel võib tulla kuni neli kraadi külma

BNS
Copy
Lähipäevad tulevad vihma- ja lörtsisajused ja kohati langeb õhutemperatuur nelja miinuskraadini.
Lähipäevad tulevad vihma- ja lörtsisajused ja kohati langeb õhutemperatuur nelja miinuskraadini. Foto: Elmo Riig

Lähipäevad tulevad ilmateenistuse prognoosi kohaselt vihma- ja lörtsisajused ning kohati langeb õhutemperatuur nelja miinuskraadini.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Peamiselt Põhja-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb 2–7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Paiguti sajab hoovihma, sekka lörtsi, sajuhoogudega kostitab ilmataat põhiliselt Põhja-Eestit. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb 4–9 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Peamiselt Põhja-Eestis sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–9, põhjarannikul puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –2 ja +3 kraadi vahele, rannikul tuleb kuni 5 soojakraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Põhiliselt Põhja-Eestis sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–9, põhjarannikul puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Sooja tuleb 3–8 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduv pilvisus. Peamiselt Põhja-Eestis ja saartel sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 2–7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –4 ja +1 kraadi vahele, rannikul tuleb kuni 5 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Peamiselt Põhja-Eestis ja saartel sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 2–7 meetrit sekundis. Sooja tuleb 3–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles