Politseikooli autodroomi ehitusluba menetletakse edasi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Kuigi väikest viisi tegeldakse politseikooli maa peal potipõllundusegagi, on suurem osa endistest aiamaalappidest muutunud tühermaaks.
Kuigi väikest viisi tegeldakse politseikooli maa peal potipõllundusegagi, on suurem osa endistest aiamaalappidest muutunud tühermaaks. Foto: Mailiis Ollino

Siseminister Mart Helme ütles 11. ok-toobril Pärnus rahva ees esinedes, et sisekaitseakadeemia Paikuse õppekeskuse autodroomi lähiajal ei laiendata. Sellest hoolimata menetleb Pärnu linnavalitsus sisekaitseakadeemiale Paikusel autodroomi laiendamiseks loa andmist edasi.

“Sisekaitseakadeemia pole linnavalitsusele teatanud, et soovib ehitusloa menetlemise lõpetada ega taha Paikuse õppekeskuses autodroomi laiendada,” põhjendas Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar menetluse jätkumist.

Samal ajal on linnavalitsuse esindajad väljendanud oma poolehoidu sisekaitseakadeemia soovile laiendada autodroomi Paikusel tiheasustusalal, mis on muutnud ärevaks kohalikud elanikud, kes kahel korral on protestinud alarmautode harjutusväljaku laiendamise vastu allkirjade kogumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles