Liini sulgemise tõttu lõpeb maarahva otsesõit pealinna

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Mugav kiirkaugbussiliin otse Karksi-Nuia ja Tallinna vahel on Pärnu kaudu käigus 15. novembrini, seejärel peavad reisijad hakkama Pärnus ümber istuma.
Mugav kiirkaugbussiliin otse Karksi-Nuia ja Tallinna vahel on Pärnu kaudu käigus 15. novembrini, seejärel peavad reisijad hakkama Pärnus ümber istuma. Foto: Silvia Paluoja

Bussijuht, kelle vastutusel on salongitäis reisijaid, kellest mitme sõit pealinna algas hommikupimedas Mõisakülast või Kilingi-Nõmmest, ütleb: “Inimesed on väga nördinud, et nad maalt enam otse Tallinna sõita ei saa, ja see, et pannakse asemele tasuta liin Pärnuni, on vaid poolik abinõu.”

Kell on 7.45, OÜ Taisto Liinide ühissõiduki uks Pärnu bussijaamas klõpsatab kinni, teekond sihtkohta jätkub. Päevas väljub samast Tallinna poole üle 30 bussi: osa otse, osa läbisõidul.

Pärnumaa kagunurga inimesed on aga ärevil, sest paika peab kumu, et peagi ei saa nad hommikul otse Tallinna sõita. Kaugbussiliini 267 Karksi-Nuia–Abja-Paluoja–Mõisa­küla–Kilingi-Nõmme–Pärnu–Pärnu-Jaagupi–Märjamaa–Tallinna buss on viimast päeva käigus reedel, 15. novembril. Taassünnipäevast, 16. novembrist tuleb hakata kõnealusel marsruudil reisijatel Pärnus mõlemal suunal ümber istuma. Mis kellaajal ja kas muutub senine pealinnast väljumise aeg 17.10, selgub täna maanteeametis liiniloa kooskõlastamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles