Pildid: Pärnumaa kutseõpilase käe all küpsenud mägihõrnase rull ja kalanahakrõpsud viisid pjedestaalile

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Kolmapäeval Tallinna toidumessil toimunud võistlusele “Noorkokk 2019” õnnestus Pärnumaa kutsehariduskeskusel (PKHK) välja panna kolm võistkonda, neist edukaimaks osutus teise koha saavutanud Vladyslava Turchyn.

Võistlustulle astunud kümnel noorkokal tuli aja peale valmistada pidulik eel- ja pearoog, millest esimene pidi sisaldama vähemalt kaht eri kapsast ja teine mägihõrnast kolme lisandi ja kastmega, seejuures tuli kala ise võistluse käigus fileerida. Roogades kasutatav tooraine pidi oma päritolult olema vähemalt 80 protsenti eestimaine. Võistlejate ülesanne oli ka tooraine kogus täpselt planeerida.

Tagasi üles