Pildid: Pärnumaa kutseõpilase käe all küpsenud mägihõrnase rull ja kalanahakrõpsud viisid pjedestaalile

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy

Kolmapäeval Tallinna toidumessil toimunud võistlusele “Noorkokk 2019” õnnestus Pärnumaa kutsehariduskeskusel (PKHK) välja panna kolm võistkonda, neist edukaimaks osutus teise koha saavutanud Vladyslava Turchyn.

Võistlustulle astunud kümnel noorkokal tuli aja peale valmistada pidulik eel- ja pearoog, millest esimene pidi sisaldama vähemalt kaht eri kapsast ja teine mägihõrnast kolme lisandi ja kastmega, seejuures tuli kala ise võistluse käigus fileerida. Roogades kasutatav tooraine pidi oma päritolult olema vähemalt 80 protsenti eestimaine. Võistlejate ülesanne oli ka tooraine kogus täpselt planeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles