Tuntud sõidukimüüja stipendiumi pälvis autotehnikuks õppiv neiu

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Tänavu pälvis stipendiumi kutsehariduskeskuse sõiduautotehniku eriala teisel kursusel õppiv Agnes Hunt.
Tänavu pälvis stipendiumi kutsehariduskeskuse sõiduautotehniku eriala teisel kursusel õppiv Agnes Hunt. Foto: Eda Amur

Tihe konkurents tehnoloogia ja inseneeria valdkonnas on pannud ettevõtted järelkasvu nimel varasemast veel enam pingutama. Noorte innustamiseks paneb Amserv Pärnumaal autoerialadel õppijatele välja 1000 euro suuruse stipendiumi.

Õppetoetus määratakse kooliaasta jooksul Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) teise kursuse autoeriala õpilasele, kes on avaldanud selle saamiseks soovi ja kelle kool esitanud nominendiks.

Tänavu pälvis stipendiumi sõiduautotehniku eriala teisel kursusel õppiv Agnes Hunt.

Nii Pärnus kui ka mujal Eestis tegutseva Amservi järelteeninduse juht Ahti Aasala selgitas stipendiumilepingu allkirjastamisel, et ettevõtte õppetoetus on mõeldud eeskätt autoerialal õppijate innustamiseks ja järelkasvu kindlustamiseks.

PKHK juht Riina Müürsepp rõhutas dokumenti allkirjastades, et koostöö õppeasutuse ja ettevõtlusmaailma vahel on äärmiselt oluline ja just seetõttu on tal väga hea meel äsja sõlmitud lepingu üle.

"Soovime toetada autoeriala õppureid eriti neis Eesti linnades, kus meie esindus asub. See on meie väike panus kogukonda, mille kaudu soovime propageerida autovaldkonda ja anda noortele selge signaali, et õpingutes edasijõudmine ja kooli lõpetamine on nende edasises karjääris väga olulised," rääkis Aasala.

"Kõik stipendiumile kandideerinud noored jätsid meile vestlusel väga asjaliku mulje ja väärivad suurt kiitust," tunnustas Aasala.

Amserv maksab õpilasele 1000 euro suuruse stipendiumi välja kümne kuu jooksul. Peale selle saab stipendiaat valida praktikakoha ettevõtte Eesti teeninduskeskuste hulgast.

Kutsehariduskeskus leppis Amserviga kokku õppetoetuse maksmises, innustamaks autoeriala õppijaid ja kindlustamaks järelkasvu.
Kutsehariduskeskus leppis Amserviga kokku õppetoetuse maksmises, innustamaks autoeriala õppijaid ja kindlustamaks järelkasvu. Foto: Eda Amur
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles