Raad lubab politseikoolil autodroomi laiendada

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Väikest viisi tegeldakse politseikooli maa peal potipõllundusega, suurem osa endistest aiamaadest on aga muutunud tühermaaks.
Väikest viisi tegeldakse politseikooli maa peal potipõllundusega, suurem osa endistest aiamaadest on aga muutunud tühermaaks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus otsustas lubada sisekaitseakadeemial Paikuse politseikooli õppesõiduplatsi laiendada, nõudes enne kasutusloa taotlemist müraleviku kontrollmõõtmist ja nõlvade haljastuse kooskõlastamist linnavõimuga.

Sisekaitseakadeemia esitas linnale ehitusloa taotluse mullu augustis. Linnavalitsus küsis ehitusprojekti kohta arvamust Kooli tee 12 kinnistu lähedal elavalt 52 inimeselt ja korraldas mitu koosolekut neile projekti tutvustamiseks. Kohalikud ei nõustunud kavandatuga, eriti häiris neid plaanitav ATV-rada ja umbes 50 puu mahavõtmine. Tehtud mürauuringust nende meelest ei piisanud.

Paikuse asumiseltsi esindaja Anneli Vridolini ütlust mööda pole autodroomi laienduse ehitusprojekti menetlusse kaasatud elanikele linnavalitsuse ehitusloa väljastamist kinnitavat ametlikku teadet veel tulnud. Seni on nende info põhinenud linnavalitsuse pressiteatel. Elanikud kogunevad ­ülehomme kell 18 Paikuse põhikooli aulas ja seal tuleb autodroomi teema jälle arutlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles