Video: Pärnus tegi inimpuistur libedustõrjet

Kristo Niglas
, Reporter
Copy

Eile hommikul võis Pärnu–Sindi maanteel näha kõnnitee soolamist, mis rohkem sarnanes klipiga telesaatest “Võimalik vaid Venemaal”. SOL Baltic töötaja seisis autokastis ja viskas kõnniteele peoga soola.

Saarde Kommunaali sotsiaalmeedia lehele ilmus video eile pärastlõunal. Kommunaali juhatajale Morten Aasrohule saatis säärase video sõber, kes Reideni lähedal silmas omapärast soolamismoodust. Sõber olevat Aasarohult uurinud, et kas tema kasutab sama tehnikat.

Kommenteerib SOL Baltics OÜ Baltikumi personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski

Tõesti, tegu oli SOLi poolt hooldatava teelõiguga, mis vajas hommikul libedusetõrjet. Kahetsusväärselt otsustas töötaja eirata turvalise töötamise nõudeid ja hakkas puistamistööd tegema liikuva auto kastis olles. Antud töötajal on olemas kõik vajalikud töövahendid ja ta on teadlik õigetest töövõtetest, mida ta aga tol hommikul kahjuks ei kasutanud.

Meie töötajate tervis ning ohutu töötamine on meie jaoks väga olulised. Seda kinnitab ka asjaolu, et tööohutuse ja töötervishoiu valdkonna arendamine on seatud üheks ettevõtte strateegiliseks prioriteediks.

Oleme tänulikud tähelepanelikule kodanikule, kes olukorda märkas ja selle üles filmis. Kõnealune video jõudis sotsiaalmeedia kaudu videos tööd tegeva töötaja juhini juba eile hommikul. Koheselt peeti töötajaga tõsine vestlus ja selgitati õigeid ning ohutuid töö tegemise nõudeid. Loodame siiralt, et taolist olukorda enam ei kordu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles