Reisibüroodele jääb viiruspuhangu mõju leigeks

Lauri Mutso
Copy
Reisikorraldajate sõnade kohaselt ei ole reise tühistatud ja broneerimisi ei ole vähemaks jäänud, küll aga küsivad inimesed rohkem infot reisi muutmise tingimuste kohta.
Reisikorraldajate sõnade kohaselt ei ole reise tühistatud ja broneerimisi ei ole vähemaks jäänud, küll aga küsivad inimesed rohkem infot reisi muutmise tingimuste kohta. Foto: Ants Liigus

Koroonaviirus on hakanud maailmas levima juba kiiremini kui selle päritolumaal Hiinas. Reisibürood aga ei ole erilist muudatust broneerimises täheldanud.

Go Traveli partnersuhete juhi Age Põdra sõnutsi võtavad inimesed nendega ühendust peamiselt olukorra uurimiseks sihtriikides, aga ka reiside muutmistingimuste ja alternatiivide asjus. “Praeguseks oleme edasi lükanud grupireisi Hiinasse, teisi reise ei ole seni muuta tulnud,” ütles Põder. Kui klient soovib lennu või sõidu aega või sihtriiki muuta, püüab ettevõte Põdra jutu järgi leida sobiva lahenduse, kuid see sõltub peamiselt sellest, kas lennufirma või reisikorraldaja seda võimaldab.

Koroonaviiruse riskipiirkondade hulka kuuluvad Hiina ja Põhja-Itaalia, Iraan, Jaapan, Singapur ning Lõuna-Korea. Mujale rändamiseks ei ole piiranguid seatud. “Hoiame olukorral silma peal ja oleme klientidele võimalikult palju toeks,” ütles Põder, lisades et Go Travel jagab kundedele teavet ja suunab neid vajaduse korral terviseameti info juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles