Võimukriisis lasti käiku viimase hetke pakkumised (3)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Linnapea Romek Kosenkraniuse umbusaldamise läbikukkumise korral võib oma koha kaotada volikogu esimees Andres Metsoja.
Linnapea Romek Kosenkraniuse umbusaldamise läbikukkumise korral võib oma koha kaotada volikogu esimees Andres Metsoja. Foto: Urmas Luik

Isamaa, Eesti Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Pärnu linnavolikogu 20 liiget tegid täna hommikul ettepaneku valimisliidule Pärnu Ühendab alustada koalitsioonikõne­lusi. Valimisliidu juhi, linnapea Romek Kosenkraniuse kinnitusel on Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) võimuliit kindel ja uus koalitsioonilepingki valmis ning valimisliidu ülejooksmine välistatud.

Eete esitas Reformierakonna fraktsiooni juht Jüri Lebedev Kosenkraniusele, kes lubas seda ettepanekut valimisliidu liikmetega arutada.

“Mina sain hommikul Reformierakonnalt tulnud kõnest üldsegi aru, et nemad tahavad hoopis meie kolmikliiduga liituda. Lubasin seda pakkumist kaaluda koalitsiooni tänasel koosolekul,” ütles Kosenkranius. “Minule see meeldiks, aga meie koalitsioonis otsustatakse asju demokraatlikult. Kui koalitsioonikaaslased oleksid Reformierakonna ühinemisega nõus, oleks mul hea meel.”

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles