Opositsioon on Pärnu abilinnapeaks pürgiva Järviku suhtes umbusklik (8)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Reformierakonna fraktsiooni esimehe Jüri Lebedevi hinnangul andis linnapea Romek Kosenkranius ennast vabatahtlikult ekrelaste pantvangiks, kui nende seatud kandidaadi Mart Järviku oma tiimi võtab.
Reformierakonna fraktsiooni esimehe Jüri Lebedevi hinnangul andis linnapea Romek Kosenkranius ennast vabatahtlikult ekrelaste pantvangiks, kui nende seatud kandidaadi Mart Järviku oma tiimi võtab. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu opositsiooni kuuluvate Reformierakonna, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna rahvasaadikud on linnavalitsuses Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esindajana majanduse abilinnapea kandidaadina välja käidud Mart Järviku suhtes umbusklikud, sest teda on viimasel ajal saatnud skandaalid ja partei tõi ta Pärnusse naabermaakonnast.

Pärnu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehel Jüri Lebedevil on kahju, et kohalikud ekrelased ei julge võtta valimisvastutust ja abilinnapea koha täitmiseks otsitakse inimesi väljastpoolt.

“Ma ei arva, et EKRE pink oleks Pärnus lühike ja nõrk. Usun, et abilinnapea ametikohale oleks sobinud hästi nii Siimo Lopsik, Helle Kullerkupp kui Imre Baumann,” ütles Lebedev.

Reformierakondlase hinnangul näitab abilinnapea toomine väljastpoolt Pärnut ekrelaste kahtlust koalitsiooni pikalt püsimise suhtes. “Mida muud saaks arvata, kui nad kutsuvad abilinnapeaks pensionäri? Keegi ei julge oma kohast loobuda,” torkas Lebedev uue võimuliidu valikuid.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles