Itaalias treeniv vibulaskur loodab riigist pageda esimesel võimalusel

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Reena Pärnat püüab Roomast pääseda esimesel võimalusel.
Reena Pärnat püüab Roomast pääseda esimesel võimalusel. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu vibulaskur Reena Pärnat on Itaalia pealinnas Roomas treeninglaagris, kuid püüab koronooviiruse laastatud riigist esimesel võimalusel lahkuda.

Pärnat kirjutab oma ühismeedia lehel, et ta telefon on viiruse tõttu kõnedest punane ja tema postituse mõte on vastata kõigile korraga.

“Treenin Rooma lähedal (tulime üleeile Cantalupast siia). Plaanis oli paari päeva pärast autoga Lausanne’i laagrisse sõita. Praegu tundub see plaan üsna võimatu (piirkondade vahel on liikumine piiratud kogu Itaalias),” teatas Pärnat plaanidest. Pärnaka eesmärk on Itaaliast ruttu minema saada.

“Loodan, et mul õnnestub kahe rongiga jõuda lennujaama ja õhtust Rooma–Genfi lendu ei tühistata ning kõik kontrollid loevad mu reisimisvajaduse põhjendatuks,” kirjutas vibulaskur plaaniga teele asuda ajavaruga kõikvõimalikeks kontrollideks.

Pärnat kutsus fänne endale pöialt hoidma ja palus vastamata sõnumite pärast vabandust. “Seiklen siin ja proovin ametnikele selgitada, miks lähenevad treeninglaagrid ja olümpiamängude katsevõistlused on küllaldased põhjendused riigist lahkumiseks,” lisas Pärnat ja lubas edasisest käekäigust märku anda.

Lähtudes terviseameti riskihinnangust, on maailma vallutava Covid-19 haiguse kõrge riskiga piirkond Hiina Rahvavabariigi, Iraani ja Lõuna-Korea kõrval Itaaliagi. Tänasest lisandusid riskiriikide nimekirja Saksamaa ja Prantsusmaa.

{

iframe

_

embed

}

{/

iframe

_

embed

}

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles