Koduotsija: mürakas Jerry otsib kaaslast, kellega maadelda

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy

Tootsis koduta loomi aitava MTÜ Seltskond Käppadel hoole all ootab päriskodu kassipoiss Jerry, kelle juured on Ida-Virumaa tänaval. Ühingu vabatahtlike arvates on musta kasukaga kiisu kunagi olnud kodukass.

Jerry on kolme- kuni nelja-aastane musta kasuka ja kollaste silmadega isane kass, kes välimuselt on panter, kuid iseloomult kaisukass. 

Jerry on seltskondlik nii inimeste kui kassidega. Viimasena mainitutega meeldib talle väga mürada, tema mänguviis on üsna jõuline, sest kehamassi on tal rohkem kui keskmisel liigikaaslasel.

MTÜ Seltskond Käppadel kaasasutaja Kelly Ardani jutu järgi sobib Jerry elama energilise ja mänguhimulise kassi kõrvale, kellega ta saaks hullata.

“Kindlasti saab ta ka ainsa kassina majapidamises hakkama, aga siis peab arvestama, et tegemist on kassiga, kes ei maga päevad läbi diivani peal, vaid tahab mängida, joosta ja võib vahel pättusigi teha,” selgitas Ardan.

Jerry on kastreeritud, kiibistatud, saanud regulaarselt parasiiditõrjet ja vaktsiinid. 

Jerry otsib kodu.
Jerry otsib kodu. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

Uude elukohta läheb Jerry loovutuslepinguga ja -tasu eest, et annetuste abil toimiv ühing saaks edaspidigi hädasolijaid aidata.

Huvilistel, kes soovivad suurele kaisukassile kodu pakkuda, tuleb ühendust võtta telefonil 5841 6002 või kirjutada meilil kiisupoisid@gmail.com.

Õige pereni jõudmisel saab MTÜga läbi rääkida transpordi asjuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles