Lähiöödel on taas oodata miinuskraade

Pärnu Postimees
Copy
Lähiöödel võib õhutemperatuur langeda mitu pügalat alla nulli.
Lähiöödel võib õhutemperatuur langeda mitu pügalat alla nulli. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil taas jahedamaks ja öösiti tuleb korralikku külma.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul neli kuni kümme, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb kahe miinus- ja kahe plusskraadi vahele, rannikul tuleb paiguti neli kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool esineb vihma- ja lörtsihooge, pärastlõunal saju tõenäosus järk-järgult väheneb. Puhub lääne- ja loodetuul neli kuni kümme, rannikul iiliti 14 meetrit sekundis. Sooja tuleb kolmest kaheksa kraadini.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund, hommikuks sajuhood harvenevad. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul kolm kuni kaheksa, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb nulli ja kolme miinuskraadi vahel, saarte rannikul tuleb kohati kolm kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul neli kuni kümme, rannikul iiliti 14 meetrit sekundis. Sooja on kolm kuni üheksa kraadi.

Pühapäeva öösel on oodata selget või vähese pilvisusega sajuta ilma. Puhub läänetuul kaks kuni kaheksa meetrit, hommikul pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb saartel puhanguti 14 meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb nullist viie miinuskraadini, saarte rannikul tuleb kohati kuni kolm soojakraadi. Päeval pilvisus tiheneb ja keskpäeva paiku jõuab saartele vihma ja lörtsisadu, mis levib itta. Puhub edela- ja lõunatuul kaheksa kuni 13, rannikul iiliti 18 meetrit sekundis. Sooja on kolmest üheksa kraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles