Keskerakond halvustab Pärnu koalitsioonipartnerit

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna reklaamplakat Pärnus.
Keskerakonna reklaamplakat Pärnus. Foto: Ants Liigus

Keskerakonna teisi erakondi kritiseerivad valimisplakatid on Eesti teiste suuremate linnade kõrval nüüdsest rahvale vaadata Pärnuski. Et tegemist on ühe esimeste seas oleva kohalike valimiste reklaamikampaaniaga, on see pälvinud suuremat tähelepanu.



Pärnu puhul on huvitav fakt, et plakatitel majanduslangust ja hinnatõusu põhjustavas poliitikas süüdistatud Reformierakond on kohalikul tasandil Keskerakonna koalitsioonipartner.



Reformierakondlasest abilinnapea Jane Mets polnud täna Pärnus veel plakateid silmanud. “Et Pärnu linnapea Mart Viisitamm (Keskerakond – toim) on täna ja homme Tallinnas, ei ole sellel teemal saanud temaga mõtteid vahetada,” ütles Mets. “Aga vastaksin vanasõnaga: kõike, mida sa teed, teed iseendale!”



Pärnu linnavolikogu esimees ja Reformierakonna liige Ahti Kõo ütles Raadio Pärnule antud inervjuus, et temas tekitavad sellised plakatid lõbusat elevust. Pärnu puhul soovitab ta plakateid lugeda tagurpidi, mis tähendab, et Reformierakond tuleks asendada sõnaga Keskerakond.



IRLi Pärnu piirkonna esimehe Raul Sarandi arvates on demokraatlikus ühiskonnas igal erakonnal õigus ja kohustuski teiste erakondade vigadele tähelepanu juhtida. “Aga iga lollust ei ole mõtet kommenteerida,” väljendas Sarandi oma arvamust Keskerakonna valimisplakatite kohta.



“See on suuresti tõde, mis plakatitel seisab,” ütles Pärnu linnavolikogu keskfraktsiooni esimees Jaanus Ots. Tema arvates mängib praegune majandussituatsioon Reformierakonna ja IRLi kahjuks ja lõpuks on ikkagi igaühel vaba voli otsustada, keda ta valib.



“Et tegemist on üle-eestilise reklaamikampaaniaga, hõlmab see riigi tasandit ja on rohkem Tallinna teema,” arvas Ots. “Ega see praegust kohalikku koalitsiooni mõjuta.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles