Kilingi-Nõmmes jätkab kodundus uuel pinnal

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kodundusklass valmib õpilaskodu allkorrusele, ümberehitust teeb OÜ Siiber, pildil on tööhoos Aldo Avaste.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kodundusklass valmib õpilaskodu allkorrusele, ümberehitust teeb OÜ Siiber, pildil on tööhoos Aldo Avaste. Foto: Lilli Tölp

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi käsitöö ja kodunduse õpetaja, Eesti käsitööõpeta­jate seltsi Aita esinaine Saima Tõigast rõõmustab, et kodundusõpe saab jätkuda omaette ruumides, kuid teda nörritab tehnoloogiamaja plaani nullimine volikogus arengu­kava ja investeeringute arutamisel.

Gümnaasiumi kodundusklass oli sisustatud Pargi tänavasse algklasside majja, kuhu läinud sügisest kolis ümberehituse järel Kilingi-Nõmme muusikakool ja algklassid läksid omakorda suurde hoonesse. Kodundusklassi kaks pliiti ja tarvikud jäid aga pillipedagoogide tuppa, kuniks Sambla tänavas leiti lahendus ja vajalikud ruumid ehitatakse ümber õpilaskodu allkorrusele. Volikogu jättis gümnaasiumi kui Saarde vallavalitsuse hallatava asutuse kavandatava ümberehituse reale 30 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles