Lõviklubi tegi 1000eurose heateo

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu toimetulekukooli direktor Riho Alliksoo LC Pärnu Koidula 1140 eurot maksnud kingitusega.
Pärnu toimetulekukooli direktor Riho Alliksoo LC Pärnu Koidula 1140 eurot maksnud kingitusega. Foto: Ants Liigus

LC Pärnu Koidula kinkis eile Pärnu toimetulekukoolile ratastoolilastele mõeldud lingtõstuki, tõstetooliks vajalikud 1140 eurot saadi jõulukaartide müügist.

„Tahan rõhutada, et see polegi enam pelgalt heategu,” tõdes LC Pärnu Koidula president Pille Hallikmägi. „Nimetaksin seda juba Lions-klubi ja toimetulekukooli vaheliseks koostööks, sest kaardid valmisid ju laste joonistuste põhjal.”

Klubi president nentis, et ettevõtmine läks üllatavalt hästi korda, sest kokku osteti kaarte ligemale 2000.

„Pärnu inimestele imponeeris, et on projekt, on kindel koht, kuhu annetatud raha läheb,” märkis Hallikmägi.

President oli kindel, et LC Pärnu Koidula ja toimetulekukooli koostöö jätkub edaspidi. Küll ei osanud ta veel öelda, milles see täpsemalt seisnema hakkab.

„Mõtleme veel, otsus sünnib arutelus direktor Riho Alliksooga: tema selgitab välja kooli järgmised vajadused,” ütles Hallikmägi.

„21. sajandil on igasuguseid vahendeid, mis lihtsustavad nii õpilaste kui õpetajate elu, nagu teeb seda lingtõstuk. See võimaldab tõsta ratastoolilapsi kas vannist või basseinist, siiani tirisid kasvatajad või vanemad õpilased nooremaid aidates naba paigast ära,” lisas Hallikmägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles