Rannapargi kettagolfivõistluse korraldajad kutsuvad üles ettevaatlikusele

Pärnu Postimees
Copy
Võistluste ajaks Pärnu Rannaparki kinni ei panda, mistõttu korraldajad kutsuvad pargis liikujaid üles ettevaatlikusele lendavate golfiketaste suhtes.
Võistluste ajaks Pärnu Rannaparki kinni ei panda, mistõttu korraldajad kutsuvad pargis liikujaid üles ettevaatlikusele lendavate golfiketaste suhtes. Foto: Marko Saarm

Homme toimub Pärnus Rannapargi Open discgolf’is. Võistluste ajaks parki kinni ei panda, mistõttu korraldajad soovitavad kõigil  olla seal tähelepanelik lendavate golfiketaste suhtes.

Võistlused algavad laupäeval kell 11 ja kestavad õhtuni. Mängitakse 2x21 korvi ajutisel rajal, mis asub Tervise ja Ammende villa taga. Raja algus ja lõpp ning võistluse staap asuvad Rannapargi välikorvpalliplatsi juures.

Rajakaart reeglitega avalikustatakse ja tiialade ja korvide asukohad märgitakse maha täna õhtul, rada seatakse üles võistluspäeva hommikul.

Korraldajad paluvad mängijatel eriti tähelepanelikult jälgida ohutusreegleid nii võistluseelsel õhtul rajaga tutvudes kui mõõduvõtu ajal, sest Rannapark ei ole võistluste ajaks suletud ja seal tuleb tagada kõigi pargisolijate ohutus. Osalejatel tuleks jälgida kaasmängijaid ega tohiks lubada sooritada potentsiaalselt ohtlikku viset. Ülejäänud pargisviibijailgi tasuks olla lendavate golfiketaste suhtes tähelepanelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles