Pärnu haridusametnik pälvis talendikeskuse kõrge tunnustuse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.
Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube. Foto: Gertrud Alatare

Lõppenud nädalal MTÜ Eesti Talendikeskuse suveseminaril kuulutati välja “Talenditäht 2020” laureaat, kelleks osutus Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.

MTÜ juhatuse otsuse kohaselt tunnustati Laubet pikaajalise märkimisväärse tegevuse eest Pärnumaa andekate noorte ja nende juhendajate toetamisel.

“Ta on edukalt kaasanud andekusalastesse projektidesse partnereid ja olnud eri haridustasandite integreerimise eestvedaja,” lausus talendikeskuse juhatuse liige Viire Sepp tunnustustähte üle andes. “Ta on uute ideede ja mõtete märkaja, heade inimeste kaasaja ja tunnustaja.”

Sepa sõnade kohaselt on suuresti tänu Laubele Pärnus rakendatud neid ideid, mille üle riigi haridusstrateegia 2035 eesmärke seades alles arutatakse.

Talenditäht on mõeldud kiituseks silmapaistva panuse, erakordse algatuse või tubli saavutuse eest andekuse toetamisel. Talenditähe tunnustustseremoonia toimub igal aastal talendikeskuse suveseminaril.

Talenditähe varasemad laureaadid on Viljandi taibukate teaduskooli asutaja ja juht Lilian Tambek (2018) ja Eesti teadusagentuuri teaduse populariseerimise osakond (2019).

Eesti talendikeskus on 2016. aastal asutatud vabatahtlik ühendus, mille tegevuse eesmärgid on andekuspädevust koondada, vastavat teavet jagada, andekusalaseid koolitusi ja nõustamist pakkuda ning seeläbi laiema üldsuse ja pedagoogide teadlikkust tõsta andekusega seonduvate hariduslike erivajaduste suhtes ning luua laste ja noorte annete arenguks soodsam keskkond kogu Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles