Tudengiks saanud Zonta stipendiaat läbis tiheda sõela

Silvia Paluoja
Copy
Pärnu zontad tunnustasid oma stipendiaati Metsakülas Juhani-Madise talus hooaja avakoosolekul, kuhu Kaari Pulst oli palutud koos ema Maia Pulstiga.
Pärnu zontad tunnustasid oma stipendiaati Metsakülas Juhani-Madise talus hooaja avakoosolekul, kuhu Kaari Pulst oli palutud koos ema Maia Pulstiga. Foto: Tiia Ööpik

Pärnu piiri taga Reiu külas elav Kaari Pulst läbis Zonta pingelise stipendiumikonkursi Koidula gümnaasiumi õpilasena, sügisest jätkab ta õpinguid Tallinna ülikoolis klassiõpetaja erialal. Toonase abituriendini jõudis kevadtalvel enne riikide lukkupanekut teade, et ta on jäänud üleilmse Zonta programmi “Young Women in Public Affairs (ühiskondlikult aktiivsed noored naised)” piirkondliku stipendiumitoimkonna otsusel ainsana valikusse ja teda ootab 1500 Ameerika dollari suurune toetus.

Koroonaviiruse võimutsemine jätkub ning Pulstini jõuab Zonta Internationali peamajas Chicagos väljastatud sertifikaat 20. piirkonna Zonta kuberneri allkirjaga postiümbrikuga.

“Tavaliselt antakse stipendiumi sertifikaat üle piirkonnakoosoleku piduliku õhtusöögi ajal, kuid seoses koroonaga osalevad Eesti klubid oktoobris Pori piirkonnakoosolekul virtuaalselt,” märkis Zonta Pärnu klubi president Tiia Ööpik. “Seepärast kutsusime Kaari koos emaga septembri keskel klubi avakoosolekule Juhani-Madise tallu ning õnnitlesime stipendiaati kollase roosi ja klubi kingitusena Zonta värvides kollaste villaste sokkidega, et tal oleksid varbad soojas ja viirused külge ei hakkaks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles