Galerii ja video! ⟩ Pärnu linn tunnustas oma parimaid õpetajaid

Copy

Eile tähistati õpetajate päeva. Pärnu linnal on kombeks sel päeval tänada ja tunnustada oma haridus- ja noorsootöötajaid.

Sel sügisel sundis kuri viirus plaane varasemast veidi teisiti seadma ja kuna inimesed on meie kalleim vara, loobus linnavalitsus terviseriskide maandamiseks suurest tänuüritusest. Koosviibimisele kell 18 Pärnu raekojas paluti vaid tänavused haridus- ja noorsootööpreemiate laureaadid.

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse sõnade kohaselt on see erakordne aasta näidanud, kuivõrd suur roll on õpetajal. Nii  teadmiste edasiandja kui ühiskonnas tasakaalu hoidjana.

"Õpetajatel tuli oma töö päeva pealt ümber korraldada ja minna pea peale pööratud oludes õpetamisega katkematult edasi. On imetlusväärne, kui hästi meie pedagoogid sellega toime tulid," tunnustas linnapea õpetajaid.

Tänavu pälvis aastate õpetaja nimetuse Pärnu ühisgümnaasiumi inglise keele õpetaja Elle Kera.

Aasta õpetajaid on kokku viis: Ülejõe lasteaia õpetaja Ingrid Saar, Kesklinna lasteaia õpetaja Kiira Kurik, omanimelise tantsustuudio tantsuõpetaja Janne Ristimets, Mai kooli ja Pärnu kunstide kooli lauluõpetaja ja ringijuht Margrit Kits ning Vanalinna põhikooli eriklassi õpetaja Marju Danzinger.

Aasta tugispetsialistiks nimetati Vanalinna põhikooli eripedagoog Pille Õis.

Aasta noorsootöötaja Kadri Mekk töötab Rääma põhikooli asedirektorina noorsootöö alal.

Aasta haridusjuhi aunimetuse pälvis Liina Õmblus, kes on Kuninga tänava põhikooli asedirektor õppetöö alal.

Aasta hariduse sõbra tiitel anti Päikese kooli lastevanemate ja hoolekogu esimehele Ain Saarele.  

Kõigile tunnustatuile määras linnavalitsus 1250eurose preemia.

Linna hariduse aastapreemia sai Pärnu ühisgümnaasium, mida premeeritakse 2500 euroga.

Linnavalitsus andis aukirja linna haridusosakonna kaasava hariduse spetsialistile Terje Jürivetele ning Vanalinna põhikooli informaatikaõpetajale ja haridustehnoloogile Diana Veskimägile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles