Kilingi-Nõmmes avatud tankla käivitus esimesest minutist täisvõimusel (2)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Olerexi uus tankla Kilingi-Nõmmes hakkas omanikelegi ootamatult kohe täisvõimsusel tööle.
Olerexi uus tankla Kilingi-Nõmmes hakkas omanikelegi ootamatult kohe täisvõimsusel tööle. Foto: Olerex

Majanduskriisi kiuste valmis Kilingi-Nõmme külje all Eesti suurim tankla, mis kohe avamise hetkest hakkas täisvõimsusel tööle.

Olerexi tegevjuhi Piret Milleri sõnade järgi on see nende praktikas küll vist esimene kord, kui vast avatud tankla käivitub esimesest minutist täisvõimsusel, nagu oleks see seal juba pikalt tegutsenud.

“Tundub, et sellist peatuspaika oli sel suhteliselt pikal ja pimedal maanteel ikka väga vaja,” tõdes Miller. “Esimesed kliendid jõudsid kohale juba enne, kui jõudsime uksed lahti teha, käis veel kauba lahtipakkimine ja koristamine.”

Tartust, Viljandist ja Valgast Pärnusse ja tagasi liiklejate teele jäävas tanklas ootab külastajaid suure teenindussaarega kohvik ja samuti puhvet, kus saab endale ise toiduvaliku kokku panna. Kevadel plaanib kütusefirma ehitada veel laste mänguväljaku ja puhkeala tiigi kaldale.

Äsja avatud rajatist on nii kohalikud kui mainitud maanteid pidi sõitvad autojuhid pikisilmi oodanud, kuna tegu on ainsa suurema tankla ja mugava peatumiskohaga poolesaja kilomeetri raadiuses.

Mõistagi annab jaam kohalikele elanikele tööd. Milleri jutu kohaselt on seal praegu ametis 15–16 töötajat ja suuresti ongi nad ümberkaudsed inimesed.

Juba järeleproovitud lahenduste kõrval katsetatakse uusi teenuseid.

“Katsetame siin Eestis esimestena toidu ettetellimise kioskit, kust valmistamist vajava eine saab järjekorrata ära tellida,” rääkis Miller, kes peale kiiruse pidas sabade vältimist oluliseks praegu leviva viiruse tõttu. “Toidukiosk annab kliendile võimaluse edastada soovi valmistajale ja kuni toit valmib, saab klient poes ringi vaadata.”

Milleri sõnutsi saab tasuda nii tava- kui ka iseteeninduskassas, et hoida teiste inimestega vahet ja vältida ebavajalikke kontakte.

Maanteetanklale tavapäratult asub seal täisautomaatne autopesula, kus peale väikeautode saab pesta kõrgemaid sõidukeid, väikebusse ja kaubikuidki.

Olerex investeeris eelkõige läbisõitjatele mõeldud jaama kaks miljonit eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles