Asutuste juhid selgitavad, kuidas hakatakse kontrollima valitsuse seatud maskikandmiskohustuse täitmist (1)

Copy
Ühistranspordis, kaubandusettevõtete teenindussaalides ja nende üldkasutatavates ruumides ning konverentsidel, kontsertidel, teatris ja kinos tuleb kanda maski või katta nina ja suu. 
Ühistranspordis, kaubandusettevõtete teenindussaalides ja nende üldkasutatavates ruumides ning konverentsidel, kontsertidel, teatris ja kinos tuleb kanda maski või katta nina ja suu. Foto: Lilli Tölp

Valitsus kiitis täna heaks meetmed, mida rakendada töökohtadel, kodus ja pereringis, ühissõidukeis ja muudes avalikes kohtades, et piirata üha laialdasemaks muutuvat koroonaviiruse levikut ja kaitsta Eesti inimeste elu ja tervist. Pärnumaa kultuuriasutused, ühistranspordi korraldajad ja kaubanduskeskused rakendavad neid soovitusi suures osas praegugi.

Peaminister Jüri Ratase sõnade kohaselt on olukord Eestis teravnenud ja haiglaravi vajajate arv kasvab kiiresti.

“Koostöös sotsiaalministeeriumi, terviseameti ja valitsust nõustava teadusnõukojaga pakume välja soovitused ja ettepanekud, kuidas vähendada nakkuse levikut tööl, kodus ja pereringis, ühissõidukites ja muudes avalikes kohtades. Samuti peame vajalikuks karmistada piiranguid kaubandusettevõtetes ja toitlustus- ja meelelahutusasutustes, et suudaksime viiruse levikut kontrollida,” märkis Ratas. Meelelahutusasutused peavad nüüdsest uksed sulgema pärast südaööd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles