Jõuluturu korraldaja peab viiruse tõttu kultuurikava ära jätma

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Jõuluküla kultuuriprogrammis pidid üles astuma ka Pärnust pärit Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, kuid viirusohu tõttu tuleb kõik esinemised ära jätta ja muusikat tohib mängida vaid lindilt.
Jõuluküla kultuuriprogrammis pidid üles astuma ka Pärnust pärit Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, kuid viirusohu tõttu tuleb kõik esinemised ära jätta ja muusikat tohib mängida vaid lindilt. Foto: Mailiis Ollino

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks ja inimeste ohutuse tagamiseks peavad korraldajad Pärnuski jätma ära mitu jõulukuuks kavandatud avalikku üritust.

Täna Pärnu linnavalitsuse kultuuri- ja sporditöö peaspetsialistilt Mart Tõnismäelt Iseseisvuse väljakul

toimuva jõuluküla jõuluturu 19.-20. detsembri kultuuriprogrammi ärajätmise kohta teate saanud korraldajale Kristi Raidlale tõi ebameeldiv uudis pisara silma.

“Meil oli tänavu plaanitud väga Pärnu-keskne kultuuriprogramm, kus pidid osalema nii väikesed ja suuremad lauljad-tantsijad kui näiteks siit pärit Kaire Vilgats koos superback’idega, aga nüüd on nähtud vaeval kriips peal,” tõdes Raidla.

Raidla lisas, et mõistab linnavalitsust, sest kontsertidel pole võimalik tagada vahemaanõude täitmist. “Lihtsalt väga-väga kahju on, oleme sel aastal programmiga nii palju vaeva näinud,” tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles