Noor squash‘i-mängija pälvis lastekaitse liidu fondi stipendiumi

Pärnu Postimees
Copy
Ainsa pärnumaalasena pälvis lastekaitse liidu fondi stipendiumi Audrust pärit Eveli Mälk, kes õpib Audentese spordigümnaasiumis squash’i erialal.
Ainsa pärnumaalasena pälvis lastekaitse liidu fondi stipendiumi Audrust pärit Eveli Mälk, kes õpib Audentese spordigümnaasiumis squash’i erialal. Foto: Erakogu

Tänavustele lastekaitse liidu fondi stipendiumidele kandideeris üle Eesti 21 noort, kes taotlesid toetust, arendamaks oma annet. Positiivse rahastusotsuse sai neist 15, kellega rahvuskultuuri fond on sõlminud toetuslepinguid summas 8200 eurot. ACE Logistics Estonia rahastatud fondi stipendiumid lähevad sel aastal kaheksasse maakonda.

Ainsa pärnumaalasena pälvis 500eurose stipendiumi Audrust pärit Eveli Mälk, kes õpib Audentese spordigümnaasiumis squash’i erialal.

Mälgule anti toetus sporditegevuseks ja treeningumaksu tasumiseks.

“Uudis oli väga rõõmustav. Selle tulemusena sain makstud trennid, mis moodustavad suure osa väljaminekutest,” ütles Mälk, kelle suur siht on võita Eesti meistritiitel ja Euroopa meistrivõistlustel U19 vanuseklassis astuda pjedestaali kõige kõrgemale astmele.

Seekordses stipendiaatide rivis on üle poole sportlased, kuna tervelt kaheksas positiivse rahastusotsuse saanud taotluses küsiti toetust spordi toetamiseks. Järgnevad muusikud, keda on kokku viis stipendiaati, ning esindatud on ka loodus- ja näitehuvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles