Viiruse leviku tõkestamiseks ei lubata külastajaid linnavalitsusse

Copy
Pärnu linnavalitsus lõpetab ajutiselt kodanike vastuvõtu, et tõkestada koroona levikut.
Pärnu linnavalitsus lõpetab ajutiselt kodanike vastuvõtu, et tõkestada koroona levikut. Foto: Lilli Tölp

Pärnumaal üha jõulisemalt leviva koroonaviiruse tõttu ei pääse kodanikud homsest Pärnu linnavalitsusse Suur-Sepa 16 ega osavallakeskustesse: kohtumisi-vastuvõtte ei toimu neis hoonetes aasta lõpuni.

Nädala algusest piiras linnavalitsus kodanike ametiruumidesse pääsu palvega kasutada ametnike ja teenistujatega suhtlemiseks telefoni või e-kanaleid, ent viiruse kiire ja laialdase leviku tõttu tuleb omavahelisi kontakte veel enam kokku tõmmata.

Ametiruumides kodanikke ei teenindata. Linnavalitsus palub asjaajamiseks kasutada telefoni, e-posti või muid elektroonilisi kanaleid.

Tööpäeviti 8–17 on kõik linnavalitsuse ametnikud kättesaadavad e-kanalite kaudu, välja arvatud siis, kui töötaja on haigestunud.

“Kui kohtumine ametniku või teenistujaga on tõepoolest vältimatu, tuleb kokkusaamine vastava ametiisikuga telefoni või e-kirja teel kokku leppida ning see toimub linnavalitsuse külastusalas, mis määratakse iga juhtumi puhul eraldi,” sedastas Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann.

Kuni füüsilist vastuvõttu ei toimu, on linnavalitsuse peaukse eeskojas postkast, kuhu töötajatele saab jätta dokumente, pöördumisi, avaldusi. Samast leiab Villmanni sõnul juhised, kuidas võtta ühendust ametnikega, kelle poole soovitakse pöörduda.

Kokkuleppe alusel toimuvad linnavalitsuses abielu registreerimised ja tutvumine detailplaneeringutega.

Pärnu piirkondlikud hoolekandekontorid suleti eile. Sotsiaalkonsultantidega suhtlemiseks tuleb helistada telefoni, kasutada iseteeninduskeskkonda ja muid elektroonilist sidevahendeid.

“Toimetulekutoetuse saajatele mõeldud ühekordsete maskide kättesaamiseks võtavad sotsiaalkonsultandid nendega ise ühendust ning lepivad kokku kättesaamisaja ja -koha,” lisas linna esindaja ja täpsustas, et maskid antakse üle õues.

Linnavalitsusega ühes majas asuv Pärnu Haldusteenuste kontorgi on aasta lõpuni külastusteks suletud ja teenindus käib vaid e-kanalite kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles