Olümpiahõbe kohtus Pärnumaa lasterikaste peredega

Pärnu Postimees
Copy
Parlamendiliige Jüri Jaanson kinkis Pärnumaa lasterikastele Pika Hermanni torni pusle.
Parlamendiliige Jüri Jaanson kinkis Pärnumaa lasterikastele Pika Hermanni torni pusle. Foto: Erakogu

Esmaspäeval kohtusid MTÜ Pärnumaa Lasterikaste esindajad Pärnumaalt riigikokku valitud Jüri Jaansoniga, et arutada parlamendi toetust vajavat. Jaanson tõi perede ühendusele kingitusegi.

MTÜ Pärnumaa Lasterikkad on Eesti lasterikaste perede liitu kuuluv ühendus, mis koondab üle 300 siinse kolme- ja enamalapselise pere.

Koostöö riigikogulase ja ühenduse vahel sai alguse mullu, kui Jaanson vahendas riigikogu Taiwani toetusrühma esindajana MTÜ-le 5000 eurot. Toona lepiti kokku kohtuda taas hiljemalt jõulude ajal.

“Paraku jäi kohtumine eneseisolatsiooni tõttu olemata, nii saime plaanitu teoks teha alles nüüd,” ütles Jaanson, kes rõhutas poliitikuna vajadust suhelda eri huvirühmadega praegusel raskel  ajalgi, arvestades kõiki koroonaviiruse levikust tingitud piiranguid.

Sõudmise maailmameister ja kahekordne olümpiahõbe tõi kingituseks Pika Hermanni torni puitpusle ja lubas teha kõik, et Pärnumaa lasterikaste perede hääl riigikogus välja kostaks.

Praegune koalitsioon on deklareerinud, et laste toetamine on neile esmatähtis, paraku jääb selleks hooajalisest katuseraha jagamisest näiteks konservatiividele lähedal seisvate inimeste hobide tarvis Pärnumaal väheks.

Jüri Jaanson

“Praegune koalitsioon on deklareerinud, et laste toetamine on neile esmatähtis, paraku jääb selleks hooajalisest katuseraha jagamisest näiteks konservatiividele lähedal seisvate inimeste hobide tarvis Pärnumaal väheks,” märkis Jaanson ja lisas, et töö peab olema pidev, järjekindel ja vajaduspõhine.

Pärnumaa lasterikaste perede esindajad selgitasid, et nende suuremad mured puudutavad rohkem kohaliku omavalitsuse tasandit. Ettepanekud, mismoodi olukorda parandada, edastab ühendus Jaansonile veel sel nädalal.

MTÜ Pärnumaa Lasterikaste esindajad kohtusid riigikogulase Jüri Jaansoniga.
MTÜ Pärnumaa Lasterikaste esindajad kohtusid riigikogulase Jüri Jaansoniga. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles