Viirus jõudis Koonga kooli ja õpilased saadetakse distantsõppele

Pärnu Postimees
Copy
Koonga koolitöötaja, kelle koroonaviiruse proov osutus positiivseks, tunneb end hästi ja tal puuduvad igasugused sümptomid.
Koonga koolitöötaja, kelle koroonaviiruse proov osutus positiivseks, tunneb end hästi ja tal puuduvad igasugused sümptomid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile hilisõhtul selgus, et juhuvalimisse sattunud Koonga koolitöötaja koroonaviiruse test osutus positiivseks, mistõttu otsustati, et tänasest 27. jaanuarini toimub õppetöö distantsilt.

“Töötaja, kelle koroonaviiruse proov osutus positiivseks, tunneb end hästi ja tal puuduvad igasugused sümptomid,” ütles Lääneranna abivallavanem Ene Täht ja lisas, et kuigi isiku kokkupuude kaastöötajate ja õpilastega on olnud minimaalne, otsustas vallavalitsus koostöös kooli juhtkonnaga viia õppetöö distantsile. “Lasteaiarühm jääb avatuks, sest töötaja ei puutunud kokku ei selle personali ega ka mudilastega,” selgitas Täht.

Praegu ei ole Koonga koolis rohkem nakatumisjuhte teada. Terviseamet teavitab lähikontaktseid.

Eile teatati, et ka Pärnu Tammsaare koolis ja Tori vallas Sauga põhikoolis avastati koroonasse nakatunu, mistõttu kaheks nädalaks läheb distantsõppele kogu linnakool ja Saugas jäävad koju põhikooliastme õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles