Pärnu võimuliit kärpis valimislubadusi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küllap Pärnu Postimees teeb selle töö ära ja annab koalitsioonileppe täitmisele hindeks F, arvas Pärnu linnapea Mart Viisitamm, jättes otse välja ütlemata, kas ta ise võimuliidu tööd samaväärselt hindab.
Küllap Pärnu Postimees teeb selle töö ära ja annab koalitsioonileppe täitmisele hindeks F, arvas Pärnu linnapea Mart Viisitamm, jättes otse välja ütlemata, kas ta ise võimuliidu tööd samaväärselt hindab. Foto: Marina Puškar

Keskerakonna, Reformierakonna ja Rahvaliidu esindajatest koosnev Pärnu võimuliit vaatas kriitiliselt üle kehtiva koalitsioonilepingu ja otsustas sellest välja jätta punktid, mida halvenenud majanduskeskkonna tõttu ei õnnestu ellu viia.


Täitmata jäävad lubadused kompenseerida lasteaiatasu alates teisest lasteaias käivast lapsest ja töötada välja eelkooliealiste kodusolevate laste toetamise süsteem. Linnapea Mart Viisitamme sõnade järgi oli nende elluviimise tähtajaks selle aasta algus, kuid 2009. aasta eelarve arutamise käigus otsustati kümneid miljoneid kroone maksvad toetused ära jätta.



Samuti jäävad selle võimuliidu ajal korda tegemata Steineri aed, uuendamata ühistranspordiskeem ja rajamata tehiskattega liuväli. Uue silla ehitamisega ei alustata, kõiki koole ja lasteaedu korda teha ei suudeta jne.



Küsimusele, kuidas ta koalitsioonileppe täitmist hindab, vastas Viisitamm, et küllap Pärnu Postimees teeb selle töö ära ja annab hindeks F. “Mõne asjaga pidanuks juba 2007. aasta esimeses pooles alustama,” rääkis ta. “Kui maailmamajanduse langust poleks tulnud, olnuks täitmise protsent 90-95, nüüd jääb selleks aastaks kavandatu kesiseks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles