Teater otsib suvetükki osatäitjat

Pärnu Postimees
Copy
2018 aastal toimunud castingul otsiti näitlejaid Endla muusikali "Oliver Twist".
2018 aastal toimunud castingul otsiti näitlejaid Endla muusikali "Oliver Twist". Foto: Lilli Tölp

Pärnu Endla teater otsib suvelavastusse “Põrgupõhja uus Wanapagan” naisosatäitjat vanuses seitse kuni 12 eluaastat.

Casting’da tüdrukutel, kellele meeldib esineda, kes ei karda tähelepanu ning on valmis proovima midagi uut ja seiklusrikast. Samuti on sobiv kandidaat julge ja töökas. Teater pakub omalt poolt põnevat võimalust näidelda päris näitlejatega ehtsas teatris.

Ettenäitamine toimub 13.–14. veebruaril Endla teatris eelregistreerimise alusel, mida saab teha teatri kodulehel endla.ee kuni 5. veebruarini.

13. veebruaril kohtutakse sobivate kandidaatide ja nende vanematega ja järgmisel päeval edasijõudnutega. Ajakavast ja kohtumispaigast teavitatakse kolm päeva enne katseid meili teel.

Žüriisse kuuluvad näitemängu lavastaja Kaili Viidas, dramatiseerija Ott Kilusk, kunstnik Arthur Arula ning näitlejad Ago Anderson ja Triin Lepik.

Illustratsioon Anton Hansen Tammsaare romaanile “Põrgupõhja uus Vanapagan”.
Illustratsioon Anton Hansen Tammsaare romaanile “Põrgupõhja uus Vanapagan”. Foto: Ott Kangilaski

Teater palub proovima tulijatel ette valmistada vabalt valitud anekdoot, lühijutt, muistend või mõni muu proosatekst kestusega kaks kuni kolm minutit. Kohapeal antakse rolli kandieerijatele ülesanne lugeda dialoog koos näitlejaga. Valmis tuleb olla lisaülesanneteks ja sellekski, et esinemist pildistatakse ja filmitakse.

Suvelavastuse proovid algavad 19. aprillil ja toimuvad enamasti õhtuti. Peaproovid algavad 24. mail, sealt alates peab valmis olema pikkadeks, hommikust õhtuni kestvateks proovipäevadeks.

Etendused toimuvad juunist augustini Pärnus Fortumi katlamajas Ringi 56.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles