Pärnus nähti perverti

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Mai magalarajoonis elab ja liigub igasuguseid inimesi, nende seas väidetavalt üks vägistajagi. Noorepoolne mees, kes Mai 10 ees bussipeatuses krabas selja tagant pealt 60aastast naist ja kukkus teda näperdama.

Sedasi kirjeldas juhtunut ahistamise ohvriks langenud naise majakaaslane, Pärnu linnavalitsuse alushariduse spetsialist Marga Napp. Ahistatu endaga ei õnnestunud toimetusel ühendust saada.

Seda, et pensionieelikust daam ahistamist endale ette kujutas, Napp ei usu. “Ei, kindlasti mitte, see oli konkreetne ja sihipärane rünnak, asja ees, teist taga,” on Napp veendunud.

Teid on hoiatatud

Hommikul kolmveerand seitse, kui rahvast juba liikvel, aset leidnud vahejuhtum pelutas majarahvast niivõrd, et korterelamu igasse trepikotta sai riputatud hoiatus sealkandis luusivast mehest. Või nagu Napp väljendus: “See oli lihtsalt üks mingisugune pervert.”

Mai 8 korteriühistu esimehe Jaak Vapperi kinnitusel võttis ühistu juhatus kuuldut väga tõsiselt. “Kuna meil on valgustuse puudus, siis on oluline, et inimesed teaksid ettevaatlikud olla,” põhjendas ta hoiatussiltide ülesseadmist.

Muidugi on võimalik, et pervert sattus sinnakanti juhuslikult, sest hiljem pole Napp samas midagi kahtlast märganud. “Minagi käin sealt hommikul bussi peale ja nüüd vaatan ka niimoodi ringi, et mine hullu tea,” ei tekita majanaabriga juhtunu Napis just turvatunnet. “Selles mõttes, et ega äkki mõni noorepoolne meesterahvas mulle järgne.”

Paanikaks pole põhjust

Praeguseks on ahistaja eest hoiatavad sildid Mai 8 trepikojas asendatud rahvaloendajate tulekust teatavate siltidega. Pervert on aga endiselt jooksus. Ent tema oletatav süütegu on politseile teada.

“Politseile on laekunud teade, et möödunud aasta detsembrikuus oli Pärnus Mai tänaval vanemal naisterahval kokkupuude kummaliselt käituva mehega,“ sõnas Pärnu politseijaoskonna juht Mehis Mets.

Samuti on politseil mehe kirjeldus, kuid kedagi veel tabatud ega süüteomenetlust alustatud pole. “Kohe kindlasti ei tasu arvata, et linnas on liikumas ahistaja, kes otsiks naistega kummalisel moel füüsilist kontakti ja hoiaks oma tegevusega inimesi hirmu all,” kutsus Mets üles rahu säilitama.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles